Wind Horse Tours

Voorwaarden

Voor het reisaanbod van Wind Horse Tours zijn de volgende reisvoorwaarden van toepassing:

 

Wind Horse Tours (Europe Office) Reisvoorwaarden 2020

Richtlijn Pakketreizen

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Wind Horse Tours Europe is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Wind Horse Tours Europe beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zijn insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u hier .

Privacyverklaring

Om uw reis goed te kunnen uitvoeren verzamelt Wind Horse Tours persoonsgegevens van haar klanten. In onze privacyverklaring leest u precies welke gegevens wij verzamelen, de reden waarom, en hoe lang we deze gegevens bewaren. Klik hier voor onze privacyverklaring.

VvKR

Wind Horse Tours is lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR, opgericht in 2011, komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.  De leden van de VvKR bundelen hun krachten en delen hun kennis en expertise om als reisorganisatie onze klanten beter van dienst te kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op www.vvkr.nl .

GGTO

Wind Horse Tours is tevens aangesloten bij het Garantiefonds GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators). Dit garantiefonds garandeert de reiziger de teruggaaf van vooraf betaald reisgeld in het geval van financieel onvermogen van de aangesloten reisorganisatie. Dit kan zijn vóór vertrek maar ook tijdens verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 15 per boeking in rekening gebracht aan de consument. Meer informatie over de GGTO is te vinden op www.stichting-ggto.nl .

VvKR logo